Ombré Powder Brows

Ombré Powder Brows is dé trend op het gebied van semi-permanente make-up!

Met deze techniek word op een hele subtiele wijze de wenkbrauwen gepigmenteerd waardoor de wenkbrauwen een mooie definitie krijgen. De meest gekozen techniek is dat de aanzet lichter word ingeschaduwd en richting de punt toe alsmaar donkerder waardoor er een mooi natuurlijke en zachte overloop ontstaat. Deze techniek kan op verschillende manieren worden ingevuld. De hele wenkbrauw kan worden ingeschaduwd maar ook kan er worden gekozen voor een Soft Ombré techniek. Aan de hand van uw wensen en mijn adviezen kiezen we altijd in overleg voor een techniek die het beste bij u past. 

Semi-permanent betekend dat uw wenkbrauwen gemiddeld na 1,5 - 2 jaar een touch up behandeling nodig hebben om zo langer te genieten van perfect uitziende wenkbrauwen!

Voordelen:

  • Geschikt voor alle huidtype
  • Heel natuurlijk poedereffect
  • Wakker worden met perfecte wenkbrauwen
  • Geen beschadiging van de huid
  • Zeer goed toe te passen
  • Bijna geen roodheid of zwelling
  • Geen kale plekken
  • Geen littekens
  • Bespaart tijd in de ochtend

Hoe verloopt de behandeling?

Via mail stuur ik een gezondheidsverklaring om te kijken of u gezond genoeg bent om de behandeling te ondergaan. Als alles goed is bespreken we uw wensen en gaan we aan de hand van browmapping uw wenkbrauwen voortekenen wat past bij uw gezicht en botstructuur. Als alles naar wens is word er een passende pigmentkleur uitgekozen en gaan we starten met de behandeling. Na de behandeling krijgt u nazorginstructies mee die van belang zijn bij het genezingsproces. Volg de nazorginstructies altijd nauwkeurig op!

Aanvullende informatie:

Gemiddeld duurt de behandeling ongeveer 2 uur. Ik vraag mijn klanten altijd 3 uur uit te trekken om zo nooit in tijdnood te komen met eventueel andere afspraken. Als je voor de eerste keer komt bestaat de behandeling altijd uit 2 sessies. De tweede afspraak zal 6-8 weken plaatsvinden na de 1e behandeling. Na de eerste sessie vervaagt het pigment met 70% en na de tweede afspraak is dat nog maar met 30%. Het eindresultaat is dan ook pas 6 weken na de tweede behandeling helemaal zichtbaar.

Genezen Resultaat!

Wil jij ook tijd besparen en wakker worden met perfect uitziende wenkbrauwen? Maak dan nu een afspraak via 0613642114!

 

 

Hopelijk tot snel in mijn salon!