Mijn naam is Melanie Sittrop. Ik woon in Brunssum(waar tevens ook mijn salon gevestigd is) samen met mij partner, 2 zoontjes en onze lieve labradoodle.

Mijn salon is(voor nu, want ik heb zeker nog grote dromen) gevestigd aan huis. Nu mijn kinderen nog jong zijn probeer ik zoveel mogelijk te genieten van het moederschap en is dit zo perfect voor mij te combineren.

Mijn hele leven ben ik altijd al bezig geweest met beauty en het was dan ook geen verassing dat ik uiteindelijk ging studeren om te mogen werken in het vak Uiterlijke Verzorging. Ik heb veel ervaring opgedaan tijdens stage/in salons en nadat ik mijn eerste zoontje op de wereld heb gebracht ben ik mij gaan specialiseren in wenkbrauwstyling. Een tijdje later kwam daar ook de Ombré Brows bij en uiteindelijk ben ik mij ook gaan specialiseren in Microneedling en de Green Sea Peel.

Naast het huidverbeterings aspect vind ik het ook belangrijk om mij te richten op het mentale vlak en dit zul je vooral terugzien in mijn schoonheidsbehandelingen.

Persoonlijk/eerlijk advies en hoge kwaliteit staat bij mij bovenaan. Daarom werk ik uitsluitend met hoog kwalitatieve producten(Ernani & KRX) die daadwerkelijk iets doen voor de huid. Iedere klant verdiend dezelfde aandacht en dat is ook de reden waarom ik enkel op afspraak werk zodat er geen constante in en uitloop plaatsvind in mijn salon.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

 

Liefs Melanie x